Du bliver glad, selv efter dit værkstedsbesøg hos os

LIDT OM OS

Vi er en flok bilentusiaster og har været det i mere end 25 år. Vi elsker vores håndværk og går op i alle detaljer. Vi har og fortsat arbejder med de fleste bilmærker. Vi har efterhånden set og repareret alle slags fejl, der kan være i en bil, så du kan trygt stole på vores erfaring.
Vi er i dag 5 medarbejdere med hver sin ekspertiseområde, og sammen fremstår vi som et kompromisløst hold, der kan løse selv de mest kompliceret reparationer.
Er det længe siden din bil har været på værksted? Så kom forbi til en serviceeftersyn. Det er altid bedre at agere end at reagere, både for din pengepung men også din bil. Serviceeftersynet fås til kun 200kr. og gratis, hvis der skal laves arbejde for mere end 1000kr.

Har du et sjovt projekt med din bil, som du gerne vil føre ud i livet? Så kom endelig forbi så vi sammen kan kigge på det. (Over en kop kaffe)
Vi glæder os til at se og byde dig velkommen
Venlig hilsen
AM Biler teamet

VORES KERNEVÆRDIER

Vores fire kerneværdier er udgangspunktet for det daglig arbejde med vores kunder. Vi ved at loyale kunder er den eneste grund til, at vi har været på markedet i 25 år, og derfor har vi tilpasset vores service, for at matche deres behov og ønsker.

Hvad siger vores kunder?

FÅ ET TILBUD HER

Udfyld nedenstående formular med en præcis beskrivelse af din opgave, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

  FORNAVN*

  EFTERNAVN*

  EMAIL ADRESSE*

  TELEFON NR.*

  EMNE

  BESKRIVELSE AF OPGAVE