TID TIL SERVICE?

Københavns skarpeste priser
på kvalitetsarbejde!

Spar op til 50% på din værkstedsregning

SPECIALISTER I BILREPARATIONER

Herunder kan du se et overblik over vores serviceområder.
Vores mekaniker kan vurdere din bil og reparer den i forhold til de problemer den har.
Vi garanterer altid en høj standard på alle typer mærker og modeller – både små og store, såvel gamle som nye. Vores mekanikere har mange årserfaring og kan sikre kvalitetsarbejde ved hvert besøg. Her kan du se vores store udbud af service og reparationer. Finder du ikke hvad du søger, så ring direkte til os.

SERVICEEFTERSYN

Er det blevet tid til at kontrollere din bil? Her kan du vælge fra mini-serviceeftersyn til stor serviceeftersyn, hvor vi kontrollere og plejer din bil.

KORT BESKREVET

Et serviceeftersyn forlænger din bils levetid. Her er der tale om en kontrol der sikrer, at bilen er drifts-og køresikker. Vi vil gennemgår hele bilen og notere alle bemærkninger ned, så vi sammen kan vurdere hvad der skal ske.

KLARGØRING & SYN

Har du fået besked på, at din bil snart skal synes? – og er du ikke sikker på, at den kommer igennem?

KORT BESKREVET

Vælger du ”klargøring og syn” hos os, kan vi kontrollere din bil og sikre, at den kommer igennem. Vi vil reparere de mangler, din bil må have og selv kører bilen til den nærmeste synshal. Kontakt os for mere information.

NYE DÆK & DÆKSERVICE

Skal du have skiftet dine dæk eller afbalancere dem? Eller er de ved at være slidte?

KORT BESKREVET

Bildækkene er de eneste, der kommer i direkte kontakt med vejen og bliver derfor slidte med tiden. Hos os kan du få rådgivning omkring hvilke dæk, der passer til dit køremønster og få dem monteret samme dag.

BREMSESERVICE & REPARATION

Er du begyndt at høre en ubehagelig lyd, hver gang du bremser? – så er det tid til at skifte dine bremser og/eller klodser.

KORT BESKREVET

Hos os kan vi kontrollere dine bremser og vurdere hvor gode de er. Vi kan fortælle dig hvor meget mere du kan køre med dem, eller om du kan komme igennem syn. Vælger du at skifte dine bremser, så kan vi også få det gjort samme dag.

UNDERVOGNSBEHANDLING & ANTIRUST

Er din bil ikke blevet undervognsbehandlet før? Så er det på tide at få det gjort!

KORT BESKREVET

Din bil mister en del værdi, så snart den begynder at få rust. Undervognen er typisk den mest udsatte del og derfor anbefaler vi på det kraftigste at få en undervognsbehandling. Forlæng derfor din bils levetid og beskyt din bil.

MOTORREPARATION

Er din bilmotor begyndt at opføre sig anderledes, eller lyde mærkeligt? Så er det en god ide at få det undersøgt!

KORT BESKREVET

Du skal ikke vente for længe med at undersøge motoren, hvis du fornemmer noget er galt. Jo længere tid der går, jo dyrere kan det blive. Motoren er lige så vigtig for bilen som hjertet er for os, og derfor er det helt essentielt, at den plejes.

TANDREM UDSKIFTNING & TJEK

Skal du have skiftet tandrem? Eller skal vi tjekke, at den er god nok?

KORT BESKREVET

Din tandrem er helt nødvenlig for din bil. Lidt afhængig af din bilmodel skal din tandrem skiftes efter et vist antal km. Denne reparation vil være nødvenlig og dyr, da både reservedele er dyre men også tidsforbruget er høj.

AIRCONDITION & KLIMAANLÆG

Er din aircondition gået i stykker? Eller er den begyndt at lugte mærkeligt?

KORT BESKREVET

Dit aircondition- eller klimaanlæg er med til at forbedre komforten, indeklimaet, og holde dårlige lugte væk. Hos os anbefaler vi, at du få skiftet dit aircondition- eller klimaanlæg hvert andet år. Ring til os, hvis du vil høre mere.

AUTOLAKERING

Er farven på din bil blevet beskadiget? Eller vil du have en hel ny farve på bilen?

KORT BESKREVET

Vi har uddannet mekanikere, der kan udføre opgaven 100% professionelt. De er i stand til at matche din eksisterende farve, selvom der er tale om en gamle model. Autolakering udføres i vores malerkabine hvor vi reparerer ridser og buler.

Hvorfor vælge os

Hos AM Biler forpligter vi os til at levere uovertruffen service og kvalitet. Vores team af erfarne mekanikere bruger den nyeste teknologi for at sikre, at dit køretøj er i de bedste hænder, uanset opgavens størrelse.

Over 21,000 biler serviceret og mere end 25 års erfaring

Bestil din næste service hos os, din bil er i sikre hænder

19221
Biler serviceret
75545
Opgaver udført
25
Års erfaring
7
Rutineret bilentusiaster

Vi udfører service på alle populære bilmærker

Vi tilbyder professionel service på mange bilmærker med erfarne mekanikere og det nyeste udstyr. Uanset din bils type, sikrer vi optimal ydeevne med kvalitetsdele, skræddersyet til din bils behov. Kør trygt og sikkert med os.

Audi
BMW
Ford
Jaguar
Mercedes
Seat
Tesla
Citroen

Afhentning & levering
af din bil

Vælg vores bekvemme service, hvor vi afhenter din bil, udfører nødvendige reparationer eller serviceeftersyn, og returnerer den direkte til dig.

Bilværkstedsydelser

Få adgang til alle værkstedsydelser under ét tag, inklusiv specialiseret reparation og vedligeholdelse.

Forsikringsskader

Vi tilbyder også hjælp med forsikringsskader, så du nemt kan navigere i processen med skadesanmeldelser og reparationer.

Hvad siger vores kunder?